printers-bg.com
 

 

Адрес:

София 1784
бул. Цариградско шосе 133 /7-ми км./
БИЦ-ИЗОТ /бившия ЦИИТТ/ етаж 4 офис 402

или магазин на партера

Как да се свържете с нас:

Тел.: /+359 2/ 9718021, 9718278, 4230747, 4230687
Моб. тел. 0886 700129
Факс: /+359 2/ 9718151
e-mail:office@itema-pg.com, sales@itema-pg.com

Skype: itemapg

Работно време:

- от Понеделник до Петък : 8.00-19.00ч.
- Събота: 10-16ч.

 

Това е сайтът за принтери на фирма ИТЕМА-ПГ, една от водещите у нас в областта на офис техниката, с 25 годишно присъствие на пазара. Дългогодишната ни дейност най-красноречиво говори за качеството на предлатаните от нас стоки и услуги.

За да облекчи и улесни Вашият избор, екипът на ИТЕМА-ПГ постоянно подбира, подготвя и представя пълната гама от всичко необходимо за работата на един съвременен офис – от таблети и нотбуци до сървъри, от принтери за домашно ползване до корпоративни машини и решения. Нови и употребявани машини, всичките с необходимото за работата им гаранционно и извънгаранционно обслужване, консумативи и резервни части.


При закупуването на нови машини, определящи са не само цената, а и качеството и сроковете за гаранцията, извънгаранционната поддръжка, наличието на склад на всички необходими консумативи и резервни части. Цените са подобни навсякъде, но за качеството на сервиза ни можете да се уверите, като ни посетите на място или видите клиповете ни. Годишно ние сервизираме хиляди принтери и МФУ от най-разпространените на пазара марки.

Освен нови машини, ИТЕМА-ПГ предлага и употребявани такива – обновени, рециклирани, ремаркетирани, сервизирани.
Покупката на подобна техника от ИТЕМА-ПГ има няколко много сериозни предимства спрямо покупката на подобна нова.

Преди всичко трябва да знаете, че предлаганата от нас техника втора употреба е директен внос от страни от Западна Европа, изцяло сервизирана и тествана от специалистите на фирмата, което е 100% гаранция за нейната работостособност.

Принтерите и мултифункционалните устройства са налични на склад (над 200 модела към 2.09.2019 г.), като клиентите получават това, което търсят, а не избират само от предлаганите текущо на пазара модели.
Това е една уникална възможност за Вас на живо да се запознаете с толкова модели от домашен до най-висок професионален клас. С гордост заявяваме, че не знаем за друго такова място у нас или в близките страни. При нас, Вие можете да ги тествате, да сравните качеството на печат, да получите разпечатки от всеки модел и научите всичко за тези принтери. И съответно да изберете машина в съответствие с Вашите нужди и възможности.

Моделите са съвременни, някои от които все още са в производство и се предлагат като нови (HP LaserJet M3035xs, HP LaserJet M5035xs, HP Color LaserJet Enterprise CP4525dn, HP LaserJet Enterprise 500 Color M551 и др.), но цените са в пъти по-ниски от тези на новите.

Спрени „класически“ модели, които са се харесали особено на потребителите и се търсят, независимо че вече производството им е спряно (HP LaserJet 1010, 1015, 1018, 1020, 1022).

Всички машини , независимо че са употребявани, са в много добро състояние, с осигурена гаранционна и извънгаранционна поддръжка, консумативи и части.

За разлика от доста, само търговски фирми, ние разполагаме със собствена сервизна база и склад, със сериозно количество консумативи, резервни части и машини. Ето защо, при работата с нас, няма да Ви се налага да чакате със седмици доставка на части и при нужда ремонтът ще бъде извършен не само качествено, но и за възможно най-краткото време.

Същото важи и за презареждането на касетите. Най-доброто качество се постига при използването на оригинални консумативи или презаредени от специалисти такива. Както е при нас – презареждане и тестване, с гаранция за качеството.

И накрая, но не на последно място, ние, във фирма ИТЕМА-ПГ и аз, инж.Петър Георгиев (випуск 1976г. Изчислителни машини), не просто разбираме от машини, но и работим това, което сме искали и учили (помислете си, колко често Ви се е случвало да срещнете подобно нещо в последно време у нас). И това е основната причина за всичките плюсове, изброени по-горе. И затова, че вече 22 години сме на пазара, работим за Вас и се развиваме.

Винаги заедно с Вас, нашите Клиенти!

ИТЕМА-ПГ – Тествай и избери машина по мярка!


 Copyright © 2006 Itema-PG. All rights reserved